..:: Mire se erdhte ne DrenicaZone.Ch ju deshirojm caste te kendshme::..
 
ForumPortaliCalendarPytësoriKërkoLista AnëtarëveGrupet e AnëtarëveRegjistrohuidentifikimi

Share | 
 

 How to use Megaupload Premium!

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë 
AutoriMesazh
L4ND1H4CK



Numri i postimeve : 50
Registration date : 22/02/2009

MesazhTitulli: How to use Megaupload Premium!   Tue Feb 24, 2009 8:30 pm

HOW TO USE FREE MEGAUPLOAD PREMIUM!

* First you need to register free account with megaupload.

* Download and install Mega Toolbar (MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service)

* Free download everyday from 9PM-3AM (eastern standard time), but you need to activate it in order to use it

* Your premium status will expire when the time comes (simply re-activate it everyday at 9PM-3AM (EST) when ever you need to use Megaupload premium

* The button usually appear when you open the Megaupload homepage, and it's red during 9pm-3am eastern standard time and any other times, it remains gray.

9PM – 3AM EST (Eastern Standard Time)
8PM - 2AM CST (Central Standard Time)
7PM - 1AM MST (Mountain Standard Time)
6PM – 12AM PST (Pacific Standard Time)
8AM - 2PM Vietnam


Imazhi eshte ridimenzionuar. Kliko ne kete linje per te pare dimenzionet origjinale.

Imazhi eshte ridimenzionuar. Kliko ne kete linje per te pare dimenzionet origjinale.
__________________
http://i42.tinypic.com/6foavd.jpg
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit
 
How to use Megaupload Premium!
Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: Paneli i Kontrollit :: Tutorials & Mësime-
Kërce tek: